субота, 10 June 2023
 • Izabrani lekar
  Izabrani lekar

  Изабарани лекар је лекар опште медицине,  педијатар, гинеколог, стоматолог кога Ви добровољно бирате и који се брине о Вашем здрављу.

   

 • Fizička aktivnost
  Fizička aktivnost

  ИНВЕСТИРАЈТЕ У СВОЈУ БУДУЋНОСТ, БУДИТЕ ФИЗИЧКИ АКТИВНИ!

   

 • Zdrava ishrana
  Zdrava ishrana

  ЗДРАВА ИСХРАНА ЈЕ ПУТ ДО ДУГОВЕЧНОСТИ!

   

 • Preventivni pregled
  Preventivni pregled

  ПРЕВЕНТИВНИМ ПРЕГЛЕДОМ ШТИТИМО НАШЕ ЗДРАВЉЕ И ОПХОДИМО СЕ ОДГОВОРНО ПРЕМА НАШЕМ ОРГАНИЗМУ

   

 • Sreća je zdravlje
  Sreća je zdravlje

  БУДИТЕ ЗДРАВИ СРЕЋНИ И НАСМЕЈАНИ. ЗДРАВЉЕ ЈЕ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО.

   

 • Dom zdravlja Bor
  Dom zdravlja Bor

  ДОБРО ДОШЛИ У ДОМ ЗДРАВЉА БОР

12.04.2023.

Za današnju radionicu na temu „Postavljajte pitanja, mi odgovaramo“ bilo je veliko interesovanje.

Radionicu su uživo i online držale patronažna sestra Snežana Milutinović, ginekološko-akušerska sestra Ljubinka Mitić i pedijatrijska sestra Suzana Filipović.

Zainteresovani su bili prisutni u prostorijama naše Škole roditeljstva ali su nam se priključivali i preko ZOOM aplikacije.

Trudnice su bile najzainteresovanije za prve znake koji bi ukazivali da je porođaj blizu, kako prepoznati trudove, kada se javiti u bolnicu, šta poneti na porođaj dok je roditelje zanimalo kako da bebi posvete što više pažnje, kako da se ponašaju pri kupanju bebe ali i kako pratiti vreme za vakcinaciju, da li su vakcine obavezne i kako štite decu od bolesti.

Dobili smo mnogo pohvala za trud i rad koji ulažemo kako bismo trudnicama, njihovim partnerima i roditeljima male dece omogućili da saznaju sve ono što možda ne bi znali koga da pitaju, a posebno što je sve ovo za njih besplatno.

Ovim putem se zahvaljujemo Unicefu  i Gradskoj upravi Bor što su prepoznali potrebe za otvaranje Škole roditeljstva i potencijal službi Doma zdravlja Bor da ovaj Projekat  realizuju.