недеља, 30 June 2024
  • Izabrani lekar
    Izabrani lekar

    Изабарани лекар је лекар опште медицине,  педијатар, гинеколог, стоматолог кога Ви добровољно бирате и који се брине о Вашем здрављу.

     

  • Fizička aktivnost
    Fizička aktivnost

    ИНВЕСТИРАЈТЕ У СВОЈУ БУДУЋНОСТ, БУДИТЕ ФИЗИЧКИ АКТИВНИ!

     

  • Zdrava ishrana
    Zdrava ishrana

    ЗДРАВА ИСХРАНА ЈЕ ПУТ ДО ДУГОВЕЧНОСТИ!

     

  • Preventivni pregled
    Preventivni pregled

    ПРЕВЕНТИВНИМ ПРЕГЛЕДОМ ШТИТИМО НАШЕ ЗДРАВЉЕ И ОПХОДИМО СЕ ОДГОВОРНО ПРЕМА НАШЕМ ОРГАНИЗМУ

     

  • Sreća je zdravlje
    Sreća je zdravlje

    БУДИТЕ ЗДРАВИ СРЕЋНИ И НАСМЕЈАНИ. ЗДРАВЉЕ ЈЕ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО.

     

  • Dom zdravlja Bor
    Dom zdravlja Bor

    ДОБРО ДОШЛИ У ДОМ ЗДРАВЉА БОР

Овогодишњој највећој акцији здравља Планете Земље, Светски дан оралног здравља – 20. март, придружила се Стоматологија примарне здравствене заштите на челу са Превентивном дечјом стоматологијом Дома здравља Ниш, Школска управа Ниш-  Министарства просвете, науке и технолошког развоја Србије и многобројне структуре града уз покровитељство Града Ниша.  

Свим образовним установама Града Ниша (вртићима, школама и установама за особе са посебним потребама) упућен је позив на акцију у оквиру наставе српског језика, ликовне и музичке културе, да ангажују децу и ученике на изради тематских писаних, ликовних и музичких радова уз мото: "ЗДРАВИ ЗУБИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ".

Три  одабрана најуспелија литерарна рада (песма, анегдота, кратка прича), као и ликовна и музичка послати Министарству просвете, науке и технолошког развоја - Школска управа Ниш (канцеларија број 40) до 28. фебруара 2013. године.

Стручна комисија коју одређује Школска управа - Министарства просвете, науке и технолошког развоја у Нишу, прогласиће првонаграђени литерарни, ликовни и музички рад, као и школу/установу која добија привилегију организације Светског дана оралног здравља 20. марта2013. у јубиларној години Миланског едикта у Нишу.

Домаћин је установа, чији су учесници проглашени као најуспелији организатори промоције оралног здравља, у сарадњи са учесницима из других школа, вртића и установа.

Такође, треба написати и уз рад доставити назив тачке (име, презиме, вртић, разред  и школу ученика, установу), којом ће Ваша институција конкурисати за учешће на завршној свечаности Светског  дан оралног здравља 20. марта.

KALENDAR ZDRAVLJA >>